Ohlasy a zkušenosti

Katolíci nenechte se oblbovat

12. 1. 2008 11:08
Rubrika: Ohlasy | Štítky: diskuze , katolík , tradice

Přátelé, jistě jste si všimli, že skupinka katolíků, která má v úctě celou Tradici Církve Svaté, je nyní vystavena perzekuci. Jsou nám mazány příspěvky zcela proti pravidlům tohoto serveru, pouhou zlovolností. Byli jsme vyzváni abychom sem přestali chodit. I příspěvky se kterými měli někteří z nás hodně práce a vložili do nich i kus svého srdce, o ztraceném času nemluvě, byly smazány jen proto, že byly pouze v rozporu se signálním DOGMATEM že tradiční katolíci nemají NIKDY pravdu.

Doufám, že zde nejsou přítomni jen katolíci, kterým lze snadno vymýt mozek, ale že jsou zde a toto si náhodou přečtou i katolíci rozumní a moudří.  Těm je určena moje následující výzva:

 

Pojďte diskutovat na fóru +Traditio+, kde se nesetkáte NIKDY s takovým přístupem, pokud zachováte ZÁKON, který jsme ustanovili na tamější úvodní stránce. Pokud jste zvyklí na přátelství, uvidíte, že nejsme žádní farizejové, nýbrž že nás sjednocuje a obveseluje mírou vrchovatou Kristus, takže občasná setkání, která organizujeme jsou plná radosti, nových zážitků z vinice Páně.

Myslím, že mluvím za více našich přízniců, když si dovolím tvrdit, že ani ryze pozemská radost například z dobrého jídla a pití není nám cizí a že vhodně doplňuje duchovní stravu, jež prvořadá jest. 

 

Naše stránky najdete na adrese: 

http://crux.lightbb.com/index.htm 

 

Ti kteří si chtějí vytvořit účet, nechť tak učiní, je to intuitivní, pokud budou nějaké problémy napiště na e-mail:   [email protected]

 

Vykašlete se na zdejší diskuzní prostor, kde vítězí hereze modernismu a navystavujte své duše působení poloodpadlého kněze ViZe a jeho pomahačů.

 

At ty z vás, kteří si toto náhodou přečetli provází Bůh, kdekoli jste a ať už se rozhodnete jakkoli.

 

S Bohem Quido van Rijn.

 

 

 

 

 

 

Zobrazeno 5885×

Komentáře

Daniel Zouhar

Hamo, já tak činím a uveřujňuji nejfrekventovanější diskuze:
Tridentská lituurgie, klikni na:
http://www.signaly.cz/diskuzeZobrazTema.php?id=874
Liturgie a liturgika, klikni na:
http://www.signaly.cz/diskuzeZobrazTema.php?id=148
a nyní nová diskuze pro nás všechny - Ve jménu Tradice nebo současných trendů. Klikni rovnou sem:
http://www.signaly.cz/diskuzeZobrazTema.php?id=993

Jacques

Samozřejmě s Quidem souhlasím.
Ad fysická inzultace. Pokud mne někdo obviní ze lži, tak se chovám jako chlap, ne slečinka.
Kdo alespoň jednou za čas zajde do hospody, tak ví, jak se tam s lháři nakládá.
Mrzí mne, že ze všeho si vybíráte těch pár facek, co jsem komusi slíbil, ale lživá obvinění na naši stranu vás nechávají v klidu.
Je mi z vás smutno, přátelé. Oč jste lepší než pohané? Pravdu slyšet nechcete, lži nasloucháte. Ale věšet se kvůli vám nebudu.
Jak říká Quido, přítelé mi zůstali(dokonce o nich vím víc, než jsem věděl), nepřátelé nepřibyli. Necítím nenávist k nikomu ze zdejších mládežníků. Nemám důvod.
Čas mnohé změní, věřte mi.

hama

Stalo se mi totéž, co Quidovi, nemohu už sem přispívat, všechno se mi maže. Ba i pár veršů, kterými jsem se s Vámi chtěl zde rozloučit, mi bylo smaznáno. Přitom mi nebyl předložen jediný důkaz porušení pravidel, jen vágní obvinění z porušení pravidel. Myslím, že jsem se snažil psát slušně, věcně a k tématu. Závadný byl zřejmě obsah. To je ovšem smutné, neboť obsah byl katolický. -----------------------------------------
Připojuju se tedy, mám-li na to právo, ke Quidově výzvě. Daniel by mohl na tento blog napsat reklamu do nějakých potenciálně zajímavých témat, aby se o něm dozvěděli i ti, kteří nečtou pravidelně Traditio.

Daniel Zouhar

A víš co je vůbec nejzajímavější? Tenhle článek nebyl zařazen do seznmů článků z blogů v archivu seznamu. Vůbec tam není, ale článek o speleovíkendu, napsaný dnes ráno po třetí hodině tam je. Že by si tohdle článku nidko nevšiml? A nebo zapracovala nějaká skrytá síla?

PavelV

Quido, to poslední, co bys měl teď udělat, je hrát si na toho, komu bylo ublíženo.

Quido

Neměj obavy, já se s tím vyrovnal. O co vlastně přicházím? O nic, přátelé, které jsem měl mi zůstali a o modernisty stojím jen v případě že ještě dokážou zamyslet vlastní hlavou a nepapouškují nesmysly stále dokola, jinak Pánu Bohu poručeno.

PavelV

Tak to chci vidět, kolik odvážlivců se najde :-) (někteří už to kdysi zkoušeli a po prvním projevu nesouhlasu s "Gründerem" Iacobem(alias Jacquem na Signálech) byli posléze prokleti nebo jim bylo vyhrožováno, že dostanou po držce :-) )

Quido

Danieli,
nejde o mazání v jednom tématu. Mě mazali průběžně spousty příspěvků a to daloke do minulosti. Smazali mi dnes on-li vše co jsem napsal. Kromě toho smazali zde v tomto blogu reakci Iacuba zped deseti minut. Je jasné, že adminům zde jde hláška, kdykoli vložíme nějaký příspěvek. Takže nejde o obsah ale o naše osoby. To vidí i malé dítě. Diskuzní vlákno kontroverzní ... atd mě dávno nezajímá, přečetl jsem si názory tam uvedené, něco tam připsal, co bylo smazáno a tím to pro mě končí.
Příkladem neoprávněného zásahu adminů může být můj příspěvek do sikuze o představě Boha, kde mi bylo smazáno tvrzení, že Bůh je v tojici jediný, spravedlivý atd. Z tématu antikoncepce je mi mazáno skoro vše, nebo mi ani není příspěvek vložen. Takže tak.

Quido

Pavle,
tvoji zkušenost nelze zevšeobecňovat. Příkladem je signálník Maftík, který u nás poklidně může diskutovat. Jedinou podmínkou je plnění ZÁKONA na úvodní stránce.
Je jasné, že se nesmí napadat ani osoby, to se tam ovšem píše taky.

Quido

příspěvek Jakuba, který byl cenzorem smazán:

Milý ViZi, když tak hezky mluvíte o poslušnosti, respektive neposlušnosti paterově, vyndáte si přitom i trám z vlastního oka? Sám přece přiznáváte, že jste neposlušný papeži, neposlušný CIC. Čím? Minimálně tím, že se oblékáte jako hastroš. Jak dodržujete rubriky nevím, protože mě vaše osoba nijak zvláště neinteresuje, ale při aplikaci pravidla "Kdo je věrný v maličkostech..." si dovolím tvrdit, že to moc slavné nebude. Vy jste morální troska, když ostouzíte nemocného člověka, který třeba právě svým utrpením vykupuje mnohé. To je alter Christus, Kristus trpící, pravý kněz. Vy jste jen ubohá karikatura. Vyčítáte nám sektářské chování a přitom sám klidně se podílíte na svatokrádeži jen proto, že to je biskupy a papežem tolerováno(nikoliv povoleno). Je mi z vás zle.

Quido

Jinak přátelé se stal zázrak, protože sem přispíváte svými komentáři a tento článek jste si ani nepřečetli - ve statistikách je uvedeno přečteno 0x. Pozoruhodné :-)

Daniel Zouhar

Jak vidím, tak jsem první přispívající. Z vyčtení tohot článku jsem došel ke zjištění, že se zřejmě jedná o mazání vašich příspěvků na kontroverzním katolickém Tradicionalismu. vím, že vás to pobouřilo, ale kluky, kteří si počínali přímo profesinoálně s takovým koutkem, kde diskutuje jen ten tábor lidí, kteří přemýšlí ve svém věrohodném kolektivu, který pak formuluje přiípadné nové dotazy a výtky na vaši stranu nebyl podle mně zas až tak špatný. Sice mi piřpadlo, že když byl na tuto diskuzi přijat Hama, tak se narušilo zřejmě to pvůdoní poselství této diskuze, ale když došlo k vašemu důvtipnému nabourání na diskuzi, tak už její hodonota a příspění pro ty, kteří na ní chodili slušně klesla na ceně skopového a fepřového pod bod mrazu.
S tou narážkou na ViZe bych zase až tak nepřeháněl, ale možná že je občas docela pravdivé tvrzení, že se necháme z mnoha stran oblbovat. to, ze které strany je kdo oblbován ponechám na každém. Já se cítím oblbován a přenucován ze všech stran, ze školy, z farnosti, společnosti, státu apod. Takže když mně vymývá mozek současná katolická církev, ve které se najdou jak vymívači, tak i duchovní opory pro vedení mně jako ubohého člověka je pro mně určitě důležité.
co se týče srazů Tradicia u piva, čaje, kávy apod. tak nejsem proti. Podle mně je často komunikovat nejen projevem písemným ale také ústním s pohledem do očí druhého. to je pak hned lepší diskuze.

Quido

To je sice hezké Danieli, ale jednak do té nově založené diskuze nemám právo přispívat, protože nemám autorizaci. I kdybych ji měl tak mi to budou mazat. Liturgie a Liturgika, to nemohu jako neautorizovaný ani číst. Takže nic. Nicméně tvoje snaha se vysoko cení a tato témata a odkazy budiž pro ty, co tam přístup mají.

Daniel Zouhar

No to jsou sméčka! Oni už tam automaticky nastavují u diskuzí autorizované uživatele jako přispěvatele!:-) To jsou mi věci! Už jsem to u té nové spravil a teď by tam měl právo chodit každý.

hama

Daniel: Výtečně! Teď zůstává otázkou, jakou trvanlivost to bude mít.

Quido

Pro mě žádnou. Vše mi tam mažou.

Daniel Zouhar

Napdá mě nové označení Administrátorů Signálů - Mazánci.

Quido

Skutečně trefné. Ještě nějaký přívlastek by to chtělo a označení komunity, třeba - VIZOVI MAZÁNCI, T. T. S.
kde T.T.S. znamená Trotl Team Signály.

hama

Mazánci. Přesně tak. To je asi nejslušnější označení, které na ně pasuje.

Ale jsem v pokušení poprvé porušit pravidla, aby můj vyhazov byl ex post legalizován, a to tím, že je nazvu pravým jménem.

Quido

Vizovi Mazánci z Trotl Team Signály pokračují ve své nebohulibé práci mazací a mažou vše co napíše někdo z vyvrhelů lidské společnosti, tedy tradičních katolíků. Mám potvrzeno, že je to způsob jak se nás tradičních katolíků zbavit, abychom jim nekomplikovali pokojné hnití.

Quido

Ani zaheslování diskuze nepomůže. To aby si někdo nemyslel, že je tam skryt před bdělým okem katolických bolševiků z Trotl Teamu Signálů.

hama

Ještě mě napadlo označení "Signální Svině." Má to moc pěknou a výstižnou zkratku.

(Ano, tento příspěvek je urážlivý. Nemám, jsa vyhozen, ovšem co ztratit...)

Quido

báseň:
Mazej mazej mazánku

věnováno bolševickým trotlům na signálech.

Proč z diskuzí mizí stati a celky?
to ViZovi mazánci pilní jak včelky,
skuhrají, mazají, vyhrožují,
bloknutím účtu nás obtěžují.
Je to team signálních trotlů,
povstalý v hlomozu kotlů.
Jich hudba ďábelský řev je a smích,
že duše mají již v pařátech svých.
Rytíře křesťanské vyobcují
neb klid na svou "práci" prý potřebují.
Potom se oddají onanii, jak rockovou učinit liturgii.
Vít Zlámal alias ViZír již čuje,
jak udáníčko ťu ťu ťu ňu ňu ňu.... zkomponuje.
Náš biskup fokolarínem dlouho přec jest,
na Lefebvra dopadne jeho dělnická pěst.
Mládež si rozvracet nenecháme, to ji radš
satanu do chřátu dáme.
A tak se loučíme děti naše,
snad se zas potkáme až poněkud
vychladne tahleta kaše.

Quido vanRijn - básnické dílo, opus 1.

Daniel Zouhar

Ech, ech, ech, ech, ech! Promiň, že nesdílím sympatie k této básni, ale podle mně je hodně krutá. Fakt ne. To je moc ukrutné.

Daniel Zouhar

Tak sprostý bych vůči nim nebyl. To se na mně nezlob, ale to už je mezi námi dost neslušný.

hama

Stejně jako je jeho jmenovec Rembrandt esem v malířství, kraluje Quido van Rijn v poezii. :-)

Ano, je to drsné, ale drsnější je bez udání důvodu vykopnout diskutujícího.

Jacques

Quido, to jsem netušil, že fušuješ Antoniovi do řemesla:-D Vynikající!!!

Quido

Opus 2 - múza usedá...

óda na Majkiii se třemi měkkými

Pod měsíčkem za večerů,
na signály milé se.. . (fuj)
Hezká holka Majkiii je,
tři i to ji rajcuje!
Bude skládat maturitu
by uměla lišiti,
které vlákno ponecháme,
které půjde do řiti.

Quido

Opus 3 - Vade retro!

Brub, brum a tu ViZe máme, ušklebkem je zkřiven ret,
červotoč se prohlodává v jeho mozek, v jeho leb.
Svatou poslušnost prý slíbil, z toho však nic nedělá,
synkretické solideo na hlavu mu usedá.
Bez ustání poučuje, nemajíce základy,
víry Božské posvátnosti,
duše v omyl uvádí.

Kliď se odsud divný kněže!
Duše my ti nedáme.
Po tvém spolču netoužíme
a hereze neberem!

Raul

Tak mi tady vymazali ve všech diskuzích, do kterých jsem se zapojil, bylo jich asi 10 úplně vše. Psal jsem bez jediné urážky nebo napadání. Nepřišlo ani slovo vysvětlení proč, prostě dnes asi v 9 hodin konec. Poroučím se z tohoto otřesného serveru - Raul.

AntonioGhislieri

Mám za to, že ten hajzl Šedo vyrobil jakéhosi boota, který maže cokoliv poslané z jistých IP adres...
Potřeboval by dát přes držku!

PavelV

Antonio:
"Potřeboval by dát přes držku!"

A zase je to tady :-) Klasické tradicionalistické způsoby...

AntonioGhislieri

Pavel: Však ty se taky dočkáš, neboj...
V reálným životě se za blbost totiž platí, víš? Vy mladíčci, co jste ještě nic nezažili a neprožili si to jenom nechcete připustit.
Jednou nám poděkujete :-)

hama

Když do něj je mluvit jako do dubu// je mu lépe dáti přes hubu!

Daniel Zouhar

Nejzajímavější však je, že ještě donedávna věřící útočili jazykem a dnes útočí textem na netu. No, je vidět, že doba nám pánové pokročila.

Quido

ad pavel a jeho "přes držku"
Pravdoláskový Vrtálku, podívej se na klasické způsoby, kterým bojují tvoji spolubojovníci a ty sám:
1) petice za zrušení účtů trady katolíků na signálech
2) dennodenní skuhrání jak se vám ubližuje, když ještě diskuze běžely
3) ViZovy dlouhé prsty a vaše stádovitost v jemu přitakávání bez rozmyslu
4) naoko se tváříte jako tolerantní k jiným ale jste plni nenávisti a hledáte kde ublížit
a to je jen zlomek toho čeho jste schopni.
Vaše výhružky a dehonestování je již splněno, nemáme více možnost zasahovat do diskuzí (někteří) na druhou stranu už ti skutečně dal Iacobus přes držku?
Ještě ne viď a kdoví jestli na to kdy dojde.
Jsi srab a nic jiného, stejně jako vijanej si jen hrajete na tradičnější křídlo a máte plno plků jak byste přivítali tridentskou mši svatou ale ty, kteří ji navštěvují již dávno, ty nenávidíte a považujete za schismatiky.
Kdyby to nebylo sprosté napsal bych: jdi už do prdele se svou přetvářkou, srabe.

Quido

Divadelní kus o zavedení nových pořádků u Nejsv. Salvátora:


Jednou navečer d.p. Vítek Zlámal alias Vizour popotáhl a usmrkl si,
přikládaje poslední stránky Tomáškova katechismu do bubínku v
mládežnickém klubu Vesmír. "Tihleti trady katolíci mi na signálech
smrdět nebudou. To je do nebe volající co si to už dovolují". "Jo, jo,"
odpověděl HejTi, listuje zrovna ve spisku Halíkově "je to sice divné
čtení tenhle Halík, ale cítím z toho závan Prozřetelnosti, ještě že
toho vizionáře Církev má. Vždyť jak by k tomu přišel třeba chudák
budhista že se narodil budhistou?" Nastala odmlka, po které pronesl
Vezír: "Musíme je rozklížit aby nedrželi tak při sobě, třem největším
řvounům budeme všechno mazat a ostatní dostanou výstrahu. V semináři to
tak fungovalo, není důvod aby to nešlo, zapracuj na tom." - z tomáškova
katechismu zbývá už jen doutnající popel - Hejti také pozoruje oheň a
odvětí: "Dobře že toho Halíka máme a že se už neupaluj

ponda

Vážení pánové. Nesleduji signály tak dlouho, ale ještě jsem četl příspěvky než Vám je začali mazat, je to ke škodě věci na druhou stranu to co jsem četl výše???? Napadá mne takový příměr. Vy si svoji pravdu dáte na hromadu, vylezete na ni, teď s ní začnete mlátit kolem sebe a křičíte: "Vy tupí berani (atd. apod) přijměte tuto pravdu!" Bohužel taková forma evangelizace moc v dějinách neuspěla a takovi evangelizátoři dost často skončili v kotli nebo na rožni, jako výtečná poživatina nebo nějakým jiným způsobem přišli o život

Quido

Pro pondu srábka:

1) Pravda je jen jedna, jestli ji dáváme na hromadu, pak je to vpořádku. Jestliže lžeme, dokaž to, srabe.
2) Ano, ten kdo nic nedělá nic také nezkazí - tvůj případ.
3) V dějinách byli mnozí umučeni proto, že hlásali Krista a jeho království. Hlásali ho autenticky, bez příkras a modernistického ořezávání. Kdo posvátnou nauku zkreslí, prokleť buď - to nejsou moje slova, znalče.
4) Trpět nebo zemřít pro Krista, byť nikdo z těch co zemřeli nežil dokonale ani nebyl vždy stopro - to koruna mučednictí a tito lidé jsou v nebi. Této koruny ty nikdy nedosáhneš se svými postoji. Zůstaň si v páchnoucí žumpě synkretismu a spolčuj se se světem a hledej nové \"metody\", které přizpůsobíš světu. Ono pohodlně a bez krve a potu to nejde, vime? Jediný, kdo má radost ze spolčování Církve se světem a rozmělňování víry v modernismu a synkretismu je satan.

xenofon

Jsou prostředí, kam fyzické násilí nepatří, to by mělo být všem diskutujícím jasné. Jinak, kdo tvrdí, že tridentský nebo naopak pokoncilní ritus jsou neplatné, tedy že platí pouze jeden z nich, není katolík.

Makaveli

Jaj chlapci zo skupiny FSSPX, ktorí všetko vedia, všetkích súdia a myslia si ze su ti najlepsi v cirkvi. Chlapci moji, vykaslite sa na to a poberte sa prec niekde na nejaku filozoficko teologicku lucku a prudko sa sfetovavajte tradiciou, ktora Vam aj tak pri spase nepomoze, pretoze Boh nesudi podla toho kolko dogiem prijmete, ale podla toho ci prijmete Krista za svojho spasitela. A prosim Vas neohrnajte sa svojimi vedomostami, ste len ludia co nevedia prijat inych ludi ako su Vam podobni. Vase trapne prispevky na signaloch nemaju proste uspech, zalozte si svoj web a kecajte tam o svojich veciach, nas mladich z katolickej cirkvi take kraviny jak tu vy pisete nezaujimaju, snazime sa mat zivy vztah s Bohom a nie predbiehat sa kto skor nastuduje a nauci sa nejaky dokument alebo dogmu. Premyslajte nad tym. Zijete v stredoveku Pani:) S pozdravom Makaveli:))))

Johan

Poslouchej bratříčku, buď se začni chovat slušně (a omluv se za žvásty, které jsi napsal), nebo se odsud koukej rychle pakovat, než nechám zrušit tvou registraci za porušování pravidel Signálů. Četl jsi vůbec ta pravidla?

Tady si počti: http://www.signaly.cz/ostatniPravidla.php

Hochu, ty máš potíže se II., 6. - bude-li se to opakovat, zmizíš odtut tak rychle, jak jsi přišel. Rozumieš?

David Augustýnek

Všem se má měřiti stejnou mírou ale některým bych dal do úst roubík

Zobrazit 44 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio