Ohlasy a zkušenosti

Katolíci nenechte se oblbovat

12. 1. 2008 11:08
Rubrika: Ohlasy | Štítky: diskuze , katolík , tradice

Přátelé, jistě jste si všimli, že skupinka katolíků, která má v úctě celou Tradici Církve Svaté, je nyní vystavena perzekuci. Jsou nám mazány příspěvky zcela proti pravidlům tohoto serveru, pouhou zlovolností. Byli jsme vyzváni abychom sem přestali chodit. I příspěvky se kterými měli někteří z nás hodně práce a vložili do nich i kus svého srdce, o ztraceném času nemluvě, byly smazány jen proto, že byly pouze v rozporu se signálním DOGMATEM že tradiční katolíci nemají NIKDY pravdu.

Doufám, že zde nejsou přítomni jen katolíci, kterým lze snadno vymýt mozek, ale že jsou zde a toto si náhodou přečtou i katolíci rozumní a moudří.  Těm je určena moje následující výzva:

 

Pojďte diskutovat na fóru +Traditio+, kde se nesetkáte NIKDY s takovým přístupem, pokud zachováte ZÁKON, který jsme ustanovili na tamější úvodní stránce. Pokud jste zvyklí na přátelství, uvidíte, že nejsme žádní farizejové, nýbrž že nás sjednocuje a obveseluje mírou vrchovatou Kristus, takže občasná setkání, která organizujeme jsou plná radosti, nových zážitků z vinice Páně.

Myslím, že mluvím za více našich přízniců, když si dovolím tvrdit, že ani ryze pozemská radost například z dobrého jídla a pití není nám cizí a že vhodně doplňuje duchovní stravu, jež prvořadá jest. 

 

Naše stránky najdete na adrese: 

http://crux.lightbb.com/index.htm 

 

Ti kteří si chtějí vytvořit účet, nechť tak učiní, je to intuitivní, pokud budou nějaké problémy napiště na e-mail:   [email protected]

 

Vykašlete se na zdejší diskuzní prostor, kde vítězí hereze modernismu a navystavujte své duše působení poloodpadlého kněze ViZe a jeho pomahačů.

 

At ty z vás, kteří si toto náhodou přečetli provází Bůh, kdekoli jste a ať už se rozhodnete jakkoli.

 

S Bohem Quido van Rijn.

 

 

 

 

 

 

Zobrazeno 5892×

Komentáře

Johan

Poslouchej bratříčku, buď se začni chovat slušně (a omluv se za žvásty, které jsi napsal), nebo se odsud koukej rychle pakovat, než nechám zrušit tvou registraci za porušování pravidel Signálů. Četl jsi vůbec ta pravidla?

Tady si počti: http://www.signaly.cz/ostatniPravidla.php

Hochu, ty máš potíže se II., 6. - bude-li se to opakovat, zmizíš odtut tak rychle, jak jsi přišel. Rozumieš?

David Augustýnek

Všem se má měřiti stejnou mírou ale některým bych dal do úst roubík

Zobrazit 44 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio